Tilmeld dig

Specialistmodul i rekruttering (Online)

Til dig der vil i dybden med brug af profil- og testværktøjer til rekruttering, tilbyder vi dig et specialistmodul med fokus på dette. Du får indblik i baggrunden for e-fivefactor profilen og vores IQ-test. På modulet er der fokus på praktisk anvendelse af værktøjerne til rekruttering – tolkning, overlevering mv.

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage. Derudover, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse.

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde sidestående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage. Derudover, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse.

Forløb

Krav

Pris

OBS. prisen er inkl., procesmaterialer, individuel support og sparring med din underviser i træningsperioden.

Jeg accepterer betingelserne*

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring dette event pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev
"e-stimates værktøjer har beriget og kvalificeret vores valg af de kandidater, som vi har testet ved rekrutteringer. Da vi blev opmærksom på mulighederne ved e-stimate, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle indlede et samarbejde her."
Flemming Madsen
Flemming Madsen
Chefkonsulent, Koncern HR, Vejle Kommune

Hvor afholdes specialistmodulet?

Sted:

Online – Zoom link sendes efter tilmelding

Webinar

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.