Tilmeld dig

Specialistmodul i teamudvikling

(Sjælland)

Til dig der vil i dybden med performance- og teamudvikling, tilbyder vi et specialistmodul med fokus på dette. På modulet går vi i dybden med brugen af Teamprofilen, Kulturanalysen og e-dialog. På modulet er der fokus på praktisk anvendelse af værktøjerne til personlig udvikling – tolkning, overlevering mv.

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse. 

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde sidestående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse. 

Forløb

Krav

Pris

OBS. prisen er inkl. forplejning på kursusdagen, procesmaterialer, individuel support og sparring med din underviser i træningsperioden.

Jeg accepterer betingelserne

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring dette event pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev
Teamprofilen fra e-stimate giver os mulighed for stor fleksibilitet ift. visningen af resultaterne. Samtidig er det guld værd at teamprofilen gør det nemt at rammesætte de dynamikker som, vi som udviklingskonsulenter har øje for, er i centrum i et team.

Hvor afholdes kursusdagen?

Adresse:

WTC Center • Borupvang 3 • 2750 Ballerup

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.