Tusind tak for din tilmelding

Husk at tjekke din mail - og klik på linket

For at være helt sikker på at vi har din permission til at sende dig relevant viden omkring personlighedspsykologi og adfærd, har vi sendt en bekræftelse til den email du brugte ved din tilmelding.

For at bekræfte at du har tilmeldt dig til vores mailing liste, skal du klikke på linket i mailen.

Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig vores populære hæfte, "Kender du typen". Med sjove og praktiske beskrivelser af farverne, deres adfærd og handlemønstre, karakteristisk kommunikationsstil mv.

HUSK AT TJEKKE DIT SPAMFILTER!

Vi glæder os til at dele ny viden med dig.

Har du opdateret, hvad du gerne vil modtage?

Få endnu mere inspirerende og relevant viden. Skræddersy, hvad du gerne vil modtage fra e-stimate. Opdater dine præferencer herunder og modtag nyheder om de emner du finder interessante.

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du vil modtage e-mails om certificering, ny viden om personlighedspsykologi, test & adfærd og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere) til rekruttering og personudvikling.

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring webinar pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev
Blogindlæg inspiration