Teamprofilen

Styrk samarbejde og kommunikation i teams & grupper

 

 

Du kan bruge teamprofilen til:

  • Teamudvikling
  • Teamsammensætning
  • Forbedre performance
  • Styrke kommunikation og samarbejde
  • Fastlægge personlige kompetencer i teamet
  • Rekruttering af ny medarbejder i team

Godt samarbejde er vigtigere end individuelt talent!

Med Teamprofilen får du konkret indsigt i, hvad teammedlemmerne motiveres af, hvad de mindre bryder sig om, kommunikations stil samt rolle i teamet. At kende sit team på samme måde, gavner både samarbejdet, kommunikationen og muligheden for at opnå fælles succes.

Teamprofilen bygger på anerkendte psykologiske teorier om menneskelig adfærd, og hvad der motiverer os. Selve rapporten er formidlet med farvesymbolik og grafik, der giver en solid indsigt i både det samlede team og den enkeltes bidrag til teamarbejdet.

Teamprofilen er et stærkt værktøj til både at sammensætte det rigtige team, styrke teamets udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde – og ikke mindst - skabe forståelse for forskellighed i teamet.


Se et eksempel på en teamprofil rapport

Se en demorapport her

 

Hvorfor farver?

Uanset hvilken profil du arbejder med hos e-stimate, så går farverne igen i profilerne. Farverne giver ikke et firkantet billede af, hvem du er - for fokuspersonen er selv med til at acceptere og fortolke resultaterne, der kan bidrage til selvrefleksion og personlig udvikling. Farverne er til gengæld til at skabe en hurtig forståelse og gør det let at arbejde med personlige styrker i det daglige arbejde.

Hvad betyder farverne?

Profilerne er delt op i fire farver, der hver især er knyttet til et adfærdsmønster. Farverne er rød, gul, blå og grøn. Du er ikke én farve, men nuancer af de forskellige farver og adfærdsmønstre. Der er fokus på, at alle farver såvel kan have positive ting og negative ting, med fokus på hvordan du bedst udnytter de positive sider i karaktertrækkene.

Vil du lære farverne endnu bedre at kende?

Hent hæftet "Kender du typen" her

 

Hvis der opstår konflikter i teamet

Arbejdet med profiler er også særdeles stærkt i tilfælde af konflikter. Ofte kan konflikter bunde i forskellige typer af adfærd -  man huske at overveje, hvordan vores reaktioner og kommunikation kan blive opfattet markant anderledes end tiltænkt.

Samtidig kan det også handle om arbejdet med at tilpasse kommunikationen til den, du står overfor, når du opnår en forståelse for deres måde at anskue tingene og opgaverne på. Ofte får konflikter de mere negative sider frem i både én selv, og dem du har konflikt med.

Med viden om  vores individuelle forskelle kan du i stedet fokusere på, at få fokus på de positive aspekter hos alle i organisationen.

 

Hvordan bliver jeg certificeret?

Husk at du med én certificering får adgang til alle profiler og værktøjer, så du får både adgang til Teamprofilen og alle de andre profil- og testværktøjer.

Læs mere om, hvordan du bliver certificereret hos e-stimate