Potentialemåling – hvis du skal…

Vide om forretningsprocesserne er velfungerende, om forretningen kan drives mere effektivt eller om samarbejdet i organisationen fungerer. Have fundet potentialet i virksomheden, som fundament for en udviklingsproces eller have spottet hvor kvalitetsproblemerne opstår. Potentialemåling hvis du vil vide om:

 

  • Forretningsprocesserne er velfungerende

  • Der er udviklingspotentiale

  • Forretningen kan drives mere effektivt

  • Der er fælles ”fodslaw” i organisationen

  • Eksekveringsevnen er tilfredsstillende

  • Kundekontakt og service er i orden

  • Der er spild, fejl eller kvalitetsproblemer

  • Der er samarbejdsproblemer

 

Viden frem for formodninger

Med en Potentialemåling med brug af vores værktøj, ”e-nalyzer” får du viden om organisationen. Du får mulighed for at alle medarbejdere bliver hørt, hvilket er godt for trivslen og for ønsket om medindflydelse. Og teorien bag analysen er solid, og det gør at du får et veldokumenteret beslutningsgrundlag, der kan være et solidt afsæt for tilpasninger og udviklingstiltag i virksomheden.

 

Med en potentialemåling får du overblik over virksomhedens potentiale, muligheder og begrænsninger.
Med en potentialemåling får du overblik over virksomhedens potentiale, muligheder og begrænsninger.

 

Skræddersy din potentialemåling

Du har via nettet adgang til at opsætte din potentialemåling i e-nalyzer. Hvis du allerede har en spørgeramme, er den meget let at indsætte i e-nalyzer. Der findes også færdige spørgerammer, som er klar til brug, og som du kan benytte. Du kan have præcis det antal spørgsmål og respondenter, du ønsker, og du kan opdele respondenterne i grupper, så det bliver let at analysere, om der er forskelle eksempelvis internt og eksternt. Har du brug for hjælp til udvikling af spørgerammer hjælper vi gerne.

 

Overskuelig rapport

Når du laver en potentialemåling i e-nalyzer får du en prioriteret liste over potentielle indsatsområder, og du får et oplæg til en handlingsplan. De fokusområder, der ofte bliver synliggjorte i rapporten er forretningsprocesser, kompetencer, effektivisering, markedstiltag, kvalitetstiltag mv. Vi lægger stor vægt på, at gøre rapporten overskuelig og brugervenlig og anvender grafiske elementer, som gør den let at diskutere og træffe beslutninger ud fra.

Ingen faste udgifter

Du har ingen faste udgifter og betaler kun for forbrug. Det betyder, at du har fuld kontrol over økonomien hele tiden.

 

Interesseret? Få en uforpligtende samtale
Se et eksempel på Compass360