e-interpersonal – hvis du skal…

Bruge en professionel personlighedstest, der er danskudviklet, en DISC personprofil med større dybde og flere deltaljer og en personlighedstest, der viser 8 karaktertræk frem for kun 4, som ved en almindelig DISC-profil.

e-interpersonal kan anvendes til:

  • Rekruttering

  • Lederudvikling

  • Talentudvikling

  • Medarbejderudvikling

  • Omplacering af medarbejdere

  • Coaching og personlig udvikling

  • Karriernavigering og karriereudvikling

  • At styrke kommunikation og samarbejde

  • Salgstræning og kundehåndtering

e-interpersonal bygger oven på DISC

e-interpersonal har en styrkebaseret tilgang, og er derfor mere imødekommende i sin stil end DISC personlighedstesten. Brugen af farver og styrker gør den nem at huske og dermed også tage med sig i dagligdagen. Samtidig belyser den 8 karaktertræk frem for kun 4, hvilket giver mange flere nuancer og større dybde. Personlighedstesten giver forståelse for personernes styrker og udviklingsområder. Den kan bl.a. bruges til at sammensætte det helt rigtige medarbejderteam og til at øge fokus på styrker, performance og effektivitet.

Et værktøj med mange muligheder

Rapporterne er brugervenlige og relevante i forhold til dagligdagen. Hvis du er bekendt med DISC, vil du kunne genkende mange elementer i e-interpersonal, men du vil samtidig opleve, at rapporterne er markant lettere at bruge i praksis.

Der bliver bl.a. brugt grafiske elementer, der gør resultaterne meget tydelige og farvesymbolikken, gør dem nemme at huske. Mange brugere anvender e-interpersonal og farvesymbolikken som et naturligt udgangspunkt i den daglige kommunikation.

Der er også adgang til en lang række udviklingsværktøjer og undervisningsmaterialer som fx teamhjul, feedbackkort, plakater mv. – ting der er med til at sikre, at der for alvor skabes værdi og forankring i organisationen.

e-interpersonal gør stor brug af grafik. Det gør, at de vigtige pointer er lette at huske og forstå
e-interpersonal gør stor brug af grafik. Det gør, at de vigtige pointer er lette at huske og forstå

 

Se et eksempel på en e-interpersonal

Let at tilpasse rapporter

Selv vores basisrapport er meget omfattende, og de har mere indhold end der ofte skal bruges. Derfor er det meget let at tilpasse e-interpersonal, så indholdet i rapporten passer til den konkrete situation og det konkrete behov. Du tilpasser selv via din webadgang, der følger med. Der kan f.eks. udskrives teamprofiler, jobprofiler m.fl. og profiler kan matches. Samtidig er der ingen faste udgifter forbundet med vores profiler – der betales kun for det konkrete forbrug.

Solid teori bag personlighedstesten

e-interpersonal har sit teoretiske afsæt i evolutionspsykologien, og den er justeret i forhold til nye teorier om grundlæggende menneskelige drivkræfter. e-interpersonal har altså en validitet og dybde, der tilfredsstiller både eksperter og specialister.

 

Interesseret? Få en uforpligtende samtale

Se et eksempel på en e-interpersonal

Se kommende events i kursuskalenderen