e-stimate udvikler og leverer professionelle personlighedstest og teamprofiler, udviklet med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur. Du kan se hele oversigten af personlighedstests her.

 

Værktøjerne er dybdegående men samtidig lette at forstå og anvende. Alle vores test er validerede og baseret på anerkendt forskning. Vores test anvendes af både interne og eksterne HR konsulenter, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og professionelle sportsklubber mv.

 

Personlighedstest til alle behov

Ét værktøj kan ikke dække alle behov – derfor har vi forskellige personlighedstest, der passer til de forskellige behov for indhold og dybde. e-stimate dækker hele spektret og vores test anvendes blandt andet til:

 

– Rekruttering

– Medarbejderudvikling

– Lederudvikling

– Talentudvikling

– Teamudvikling

– Coaching

 

Ved brug af værktøjerne skabes der forståelse for medarbejdernes og ledernes personlige drivere, styrker og tilgang til andre. Vigtig viden i en organisation, der skal udvikles og yde gode præstationer hver dag.

 

Forskningsbaserede personlighedstest

e-stimates personlighedstest er baseret på anerkendt forskning og opdateret teori. Vi kan stå 100% inde for faglighed og validitet. Vi har et Fagligt Advisory Board, der løbende holder os ajour med nyeste forskning og sikrer at vores test er opdaterede. Vi leverer dybdegående og detaljerede rapporter, og samtidig er vores personlighedstest lette at forstå. Ved brug af farvesymbolik gør vi dem lette at anvende i praksis.

 

Adfærdsprofil
Tidligere kaldte vi profilen e-interpersonal “Adfærdsprofilen” og vi oplever derfor at nye kunder har fået den anbefalet under dette navn. Det er samme kendte produkt man får gennem e-interpersonal hvor der er lavet en række videreudviklinger, som giver mulighed for at gå et spadestik dybere og er valgfrie når man laver rapporten. Læs mere om baggrunden for navneskiftet.