Professionelle profil- og testværktøjer

- til rekruttering og udvikling

e-stimate udvikler og leverer professionelle personprofiler, personlighedstests, teamprofiler, IQ-tests og HR-analyser. Vores profiler og koncepter er særligt kendetegnet ved, at de er forskningsbaseret, men samtidig lette at forstå og anvende i praksis. Vi tilbyder en komplet palette af HR-værktøjer, som bruges til rekruttering og udvikling.

0

Certificerede e-stimate brugere

Hvad kan du bruge din certificering til?

Rekruttering

Du får adgang til alle de værktøjer, som skal bruges til rekruttering på alle niveauer i organisationen – og det til fornuftige priser og med markedets bedste kundesupport. Hurtig og effektiv adgang til kandidaternes profilrapporter og testresultater via en enkel og brugervenlig 24/7-webadgang.

udvikling

Medarbejder- og lederudvikling

Bliv klædt på til at arbejde kvalificeret med udvikling af medarbejdere og ledere. Med certificeringen får du adgang til alle de profiler og materialer du skal bruge til udvikling af ledere og medarbejdere. Profilerne er lette at forstå og fungerer som et godt afsæt for dialog og udvikling.

Teams

Udvikling af teams og grupper

Du får adgang til markedets bedste teamprofil, som giver en dybdegående indsigt i både teamet og den enkeltes rolle og bidrag i teamet. Du får også adgang til brugbare workshopmaterialer, som du kan bruge til at målrette indsatsen i teamet og styrke dets udvikling.

Seneste nyheder!

Konferencedagen 2023

Konferencedag 2023:

“Kloge hoveder”

Torsdag den 11. maj

Vi glæder os igen til at byde velkommen på den årlige e-stimate konferencedag. Overskriften er i år “Kloge hoveder” – og du kan glæde dig til en dag med mange spændende oplæg på programmet!