Virtuel certificering
Den 20. og 21. oktober

Du tilmelder dig certificeringen ved at kontakte Sandra på Sand@e-stimate.com. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse inden første mødedag online.

1. Modul - Teoretisk fundament

Det første modul består i et selvstudie og et virtuelt forløb. På første online kursusdag (09:00 - 13:00) gennemgås selvstudiet sammen med en underviser, og du modtager også login til din egen konsulentside. Det betyder at du allerede herfra kan starte med træning og blive rutineret i at bruge både platformen og profilerne.

2. Modul - Praktisk anvendelse

Andet modul består i en online kursusdag fra kl. 09:00 - 17:00. Her sætter vi fokus på praktisk anvendelse af profiler og vi træner i alle de praktiske ting: Teamworkshop, tolkning af teamprofiler, tolkning af individuelle profiler og træning i individuel overlevering.

3. Modul - Træningsforløb

Som en fast del af certificeringen er der en hands on træningsperiode – hvor der skal gennemføres et minimum antal overleveringer af profiler. Profilerne til træning indgår i prisen, ligesom individuel support og sparring med din underviser er med i pakken. Træningsperioden afsluttes med en digital selvtest – og du modtager herefter dit certifikat, når testen er bestået.

Praktisk:

Dato: Den 20. oktober 2021
Fokus: Teori og introduktion til system
Tidspunkt: 9:00 til 13:00
Adresse: Online

Dato: 21. oktober 2021
Fokus: Praktisk anvendelse
Tidspunkt: 9:00 til 17.00
Adresse: Online

Pris: 15.000,- ekskl. moms

 

Tilmelding

Kontakt Sandra på Sand@e-stimate.com for at tilmelde dig denne certificering.