Måler du på ”Dark Side of  Personality” ?

Det burde du måske gøre, for en høj integritet er en god indikator for jobperformance. Går du efter medarbejdere, der kan skabe succes på kort sigt (i bedste fald) – og i værste fald kan være et risikabelt og dyrt bekendtskab for virksomheden – så skal du gå ”Dark”. Går du efter medarbejdere der kan skabe en langsigtet succes – så skal du gå efter ”Integritet”.

 

Hvad skal du kigge efter i jeres rekrutteringsproces?

Personlig integritet har høj prædiktiv værdi ift. jobmæssig succes - og vil sige at sammenhængen mellem ​​en måling af lige præcis dette og jobmæssige succes er stor. Ny forskning viser at: afdækning af integritet og IQ kombineret med jobinterview er de tre absolut vigtigste fokuspunkter i en rekruttering. De tre ting kan til sammen giver en højere prædiktiv værdi i en rekruttering end alle andre metoder til sammen.


De, der score højt på "Dark side of personality"

  • Manipulerer med andre for at opnå fordele
  • Er fokuseret på at opnå gevinst til egen fordel
  • Er tilbøjelige til at bryde regler for at opnå fordele

De, der score højt på "Integritet"

  • Manipulerer ikke med andre
  • Søger ikke personlig gevinst eller fordele
  • Har høj moral - bryde sjældent love og regler

Hvordan måles ”Dark side of  personality”

Vi møder ofte spørgsmål som "Hvad spørger I egentlig om?". Vi spørger ind til fire personlighedstræk, der er ”mørke” i den ene ende – og ”lyse” i den anden ende.

Vi spørger ind til "oprigtighed", som i den lyse ende er oprigtighed i relationer og i den mørke ende manipulation. Vi spørger ind til "ærlighed", som i den lyse ende er ærlig og fair - og i den mørke ende udnyttelse af andre for at opnå personlige fordele. Vi spørger ind til "grådighed", som i den mørke ende er tendens til at søge penge og status for hver en pris - og det modsatte i den lyse ende. Vi spørger ind til "beskedenhed", som i den lyse ende er beskeden og ydmyg – i den anden mørke ende er selvpromoverende og pralende uudholdelig.

Online introduktion til Dark & Integritetstesten

Har du lyst til at vide mere om Dark side of personality og Integritetstesten? Så er du velkommen til at deltage på vores webinar den 1. november 2022.

Praktisk

Dato: tirsdag den 1. november
Tidspunkt: 13:00-14:00
Online - du vil modtage et link du skal bruge

Tilmeld dig her