Online webinar IQ Potential

Tirsdag den 11. maj 2021 tilbyder vi en online introduktion til IQ Potential, som er en IQ- & færdighedstest. IQ eller intelligenskvotienten er et mål for, hvor godt vi blandt andet klarer at tænke abstrakt og løse komplekse logiske opgaver - og har en stærk sammenhæng med både akademiske og arbejdsmæssige præstationer.

 

Du kan bruge IQ Potential til:

  • Rekruttering af akademikere
  • Rekruttering af specialister
  • Rekruttering af direktører
  • Rekruttering af ledere

Hvad måles der på med en IQ Potential?

Med IQ Potential kan du selv vælge hvilke og hvor mange opgavesæt, du ønsker skal indgå i testen til kandidaten. Du kan altså selv skræddersy din IQ Potential til behovet. Der er fire opgavesæt som du kan vælge frit imellem:

1. Abstrakt - Figurer
2. Analytisk - Talrækker
3. Aritmetisk - Regnefærdigheder
4. Verbal - Læse- og stavefærdigheder

Testens præcision bliver størst med alle 4 deltest - omkostningen er tidsforbruget.
Hvert opgavesæt tager cirka 12 minutter at besvare og en fuld IQ Potential tager cirka 45 minutter. Du betaler kun for de opgavsæt du tilvælger.

Hvilke IQ tests skal du vælge?

Overordnet set skelner forskere mellem to typer af intelligens - flydende intelligens (g-faktor) og krystalliseret intelligens (færdigheder). Det er disse vi måler på i IQ Potential. Måling af flydende intelligens afdækker evnen til at kunne tænke abstrakt og løse komplekse logiske opgaver, mens måling af krystalliseret intelligens afdækker færdigheder som ordforråd, sproglig kunnen og regnefærdigheder.

I stillinger med en høj grad af kompleksitet, ledere eller specialister, er det videnskabeligt dokumenteret, at flydende intelligens hænger sammen med succesfuld jobperformance. I stillinger med større grad af rutineopgaver er det typisk mere aktuelt at afdække regnefærdigheder og læse- og stavefærdigheder.

Se et eksempel på IQ Potential

Hent en demorapport her

 

Deltag på webinaret tirsdag den 11. maj

Tirsdag den 11. maj tilbyder vi 1 times online introduktion af  IQ Potential og dens muligheder i rekruttering på alle niveauer. På webinaret vil du møde Jørgen C. Friis, founder og CEO e-stimate, som præsenterer dig for værktøjets faglige afsæt samt praktisk anvendelsesmuligheder.

Praktisk

Dato: 11. maj 2021
Tidspunkt: 13:00-14:00
Online - du vil modtage et link du skal bruge

Det er gratis at deltage.

 

Tilmeld dig her