Tilmeld dig

Webinar om Jobprofil og Jobmatch

Den 5. december 2023 tilbyder vi en times online webinar, hvor du får indblik i vores to værktøjer Jobprofilen og Jobmatch. På webinaret vil du møde Jørgen C. Friis, som vil præsentere dig for, hvordan du kan anvende værktøjerne til rekruttering.

Du tilmelder dig webinaret ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage.

Du tilmelder dig webinaret ved at udfylde sidestående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage.

Praktisk

Pris

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring webinar pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Jeg ønsker at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev

Rekruttering koster

...fejlrekruttering koster mere

Det er afgørende for en virksomheds succes at rekruttere de mest kompetente og egnede medarbejdere, som kan bidrage til opfyldelsen af virksomhedens målsætning. Det er dyrt at rekruttere, men det er endnu dyre at rekruttere den forkerte medarbejder.

Med Jobprofilen får du et konkret værktøj til at afdække vigtige personlige kompetencer hos jeres nye medarbejder. Jobanalysen er helt afgørende for, at man allerede tidligt får sat skarpt på, hvilke kompetencer og menneskelige egenskaber, der er afgørende for både at præstere og trives i jobbet samt passe ind i organisationens kultur.

Deltag på vores webinar og få indblik i, hvordan du med værktøjet "jobprofilen" får et konkret værktøj til at definerer hvilke personlige kompetencer du søger hos jeres nye medarbejder og hvordan du laver en jobmatch rapport. Webinaret er primært for certificerede brugere, men alle er velkomne!

Jobprofil og Jobmatch

Definer hvilke personlige kompetencer, du søger og find den helt rigtige kandidat til jobbet

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.
Vil du holdes opdateret med nyheder fra e-stimate?

Jobprofil og Jobmatch​

Professionelt set-up til rekruttering af nye medarbejdere

Jobprofil og jobmatch

Med Jobprofil og Jobmatch får du et professionelt set-up til rekruttering til markedets bedste pris.

Jobprofil og Jobmatch er ideel til:

Rapporten indeholder: