Webinar Kulturanalyse og e-dialog

Tirsdag den 9. maj 2023 tilbyder vi en times webinar, hvor du får indblik i Kulturanalysen og e-dialog. På webinaret vil du møde Marianne Hyldahl, som vil præsentere dig for, hvordan du kan anvende værktøjerne til udvikling af både teams, grupper og organisationer.

 

Du kan bruge kulturanalysen og e-dialog til:

  • At afdække kulturen i teamet, gruppen eller organisationen
  • Identificering af jeres kultur og hvad I ønsker fastholdt, styrket eller dæmpet
  • Med e-dialog kortene får I konkrete værktøjer til at arbejde med jeres kultur

 

Culture eats strategy for breakfast

Er I bevidste om jeres kultur og hvordan den har indvirkning på jeres forretning og kunder? Der er veldokumenterede sammenhænge mellem kultur, ledelse og effektivitet - kulturen i virksomheden, afgør ofte, om jeres strategier lykkes.

En kulturanalyse er en anonym analyse, der konkretisere det, som ellers kan være meget abstrakt. Det er vigtig viden i forbindelse med både rekruttering af nye medarbejdere, ledelsesmæssige tiltag, forandringsledelse og generel italesættelse og udvikling af jeres kultur.

Kulturanalysen og e-dialog

Analysen tager 10 minutter at besvare og måler på fire generiske kulture, otte facetter heraf samt kommentarer og beskrivelse fra hver respondent.  Med e-dialog får du en række konkrete temaer, der er skræddersyet ud af jeres kultur. Med afsæt i temaerne får I en konkret proces at arbejde med i forhold til jeres kultur.

Se et eksempel på en kulturanalysen og e-dialog her:

Se en demorapport her

 

Praktisk

Dato: 09. maj 2023
Tidspunkt: 13:00-14:00
Online - du vil modtage et link du skal bruge

Det er gratis at deltage.