Tilmeld dig

Webinar: "Lær at lytte i farver!"

Tirsdag den 4. juni 2023 kl. 13:00 har du muligheden for at opleve Marianne Hyldahl når hun afholder vores farverige foredrag “Lær af lytte i farver”. Et humoristisk foredrag om, hvorfor vi er forskellige og hvad der karakteriserer mennesker og deres adfærd.

Webinaret er en introduktion til e-stimates fire farver/drivere – og giver dig en rigtig god forståelse for, hvorfor vi er forskellige, hvad der karakteriserer og motiverer mennesker.

Alle er meget velkomne på webinaret, men det er primært for dig, der ikke allerede er certificeret hos e-stimate.

Du tilmelder dig webinaret ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage.

Du tilmelder dig webinaret ved at udfylde sidestående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage.

Praktisk

Pris

Jeg accepterer betingelserne*

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring webinar pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev

Hvor afholdes Webinaret?

Sted:

Online – Zoom link sendes efter tilmelding

Webinar

Hvad betyder farverne?

Her er en kort introduktion til e-stimates fire farver/drivere. Det er disse vi går i dybten med på webinaret.

Rød

Personer med markante røde personlighedstræk udstråler selvtillid og styrke. De er gode til at sætte gang i handlinger, har en tendens til at søge indflydelse og er drevet af en målrettet, viljefast og resultatorienteret tilgang.
Den røde hulemand

Gul

Personer med markante gule personlighedstræk udstråler glæde og entusiasme. De er især gode til at bidrage til en god stemning og sætte skub i en kreativ proces. Gul drivkraft er et grundlag for en idérig, entusiastisk og kontaktsøgende tilgang.
Den gule hulemand

Grøn

Personer med markante grønne personlighedstræk har fokus på sociale relationer og følelser, og de sikrer den gode stemning, og at der er tillidsfulde relationer og trivsel i en gruppe. De har en loyal, forstående og hensynsfuld tilgang.
Den grønne hulemand

Blå

Personer med markante blå personlighedstræk er typisk mere introverte og eftertænksomme. De er også gode til at have øje for detaljer og til at sikre en høj kvalitet. De har en systematisk tilgang - og har styr på at lave orden og struktur.
Den blå hulemand

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.