Tilmeld dig

Webinar om rekruttering

Er du nysgerrig på, hvordan man bruger profil- og testværktøjer i forbindelse med rekruttering? Tirsdag den 16. januar kl. 13:00 afholder vi et webinar om brugen af e-fivefactor profilen og IQ Potential til rekruttering. På webinaret vil du møde Asmund K. Lund, som præsenterer dig for profilernes faglige afsæt samt praktiske anvendelsesmuligheder.

Du tilmelder dig webinaret ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage.

Du tilmelder dig webinaret ved at udfylde sidestående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med det zoom link, som du skal bruge til at deltage.

Praktisk

Pris

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring webinar pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

GDPR Samtykke

Hvilke profil- og testværktøjer er i fokus?

Her ser du de profil- og testværktøjer, som du bliver introduceret til på webinaret. Er du nysgerrig, på at lære dem at kende? Tryk læs mere.

e-fivefactor

En dybdegående og præcis personlighedstest

e-fivefactor er vores mest omfattende personlighedstest og afdækker helt op til 30 personlighedstræk.

Profilen viser de grundlæggende personlighedstræk og drivere med dybdegående beskrivelser. e-fivefactor egner sig derfor godt til rekruttering på leder- og specialistniveau.

IQ Potential

Afdækning af IQ og kognitive færdigheder

IQ Potential er et værktøj, der afdækker det intelligensmæssige element af en persons potentiale for at præstere i en stilling eller i forhold til en specifik opgave.

Med IQ Potential har du mulighed for både at afdække g-faktor og kognitive færdigheder - du tilpasser selv opgavesæt i forhold til den specifikke stilling. 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.
Vil du holdes opdateret med nyheder fra e-stimate?

e-fivefactor profilen

En dybdegående personlighedstest til rekruttering og udvikling​

e-fivefactor profilen

Med e-fivefactor profilen får du en professionel personlighedstest til markedets bedste pris.

e-fivefactor profilen tager afsæt i den mest internationalt anerkendte og videnskabeligt dokumenterede model for personlighedstræk - Big Five.

e-fivefactor profilen er ideel til:​

Rapporten indeholder:

IQ Potential​

Afdækning af IQ og kognitive færdigheder - målrettet rekruttering

Med IQ Potential får du en professionel intelligens- og færdighedstest til markedets bedste pris.

IQ Potential er ideel til:

Rapporten indeholder: