Webinars

 

Faglige webinarer hos e-stimate

Hos e-stimate afholder vi flere gange årligt webinarer, inden for emner som udvikling af teams, effektiv rekruttering, konflikthåndtering og personlig udvikling til konkrete råd og indblik i, hvordan du bruger vores personlighedstests og profilværktøjer. Vores webinarer er for alle og helt gratis at deltage i.

Vi bruger konstant tid på at sætte os ind i ny faglig viden, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at udvikle sig i den rigtige retning - baseret på valid viden. Det betyder, at vores webinarer holder dig opdateret på den nyeste viden inden for personlighedspsykologi, personlighedstest rekruttering og udvikling af mennesker og organisationer.

Fagligt Advisory Board

Når du ser en af vores webinarer, vil du altid møde enten én af vores interne specialister eller en af de faglige eksperter fra vores Faglige Advisory Board. De bidrager til, at vores webinarer altid har et højt fagligt niveau og sikrer dig et videnskabeligt afsæt, der er up to date, som du kan bruge i dit arbejdsliv. Vi ved nemlig, at hele grundlaget for vores og din fortsatte succes, er en solid faglighed som fundament.

Se e-stimates webinarer online, når du kan

Vores online webinarer giver dig muligheden for at deltage direkte eller afspille webinaret efterfølgende – uanset om du er på farten eller hjemme foran computeren. De fleste af vores online webinarer optages nemlig så de kan ses via vores videoportal. Det giver dig fleksibilitet, så du kan passe kurserne ind i din hverdag.

Tilmeld dig e-stimates kommende webinarer

Besøg vores kursuskalender for at se temaer og indhold for kommende webinarer, seminarer, workshops og lignende arrangementer. Tilmeld dig allerede i dag, så du er sikret en plads, når du gerne vil deltage i én af vores mange arrangementer.

Det er både lærerigt og spændende at være med til vores arrangementer, og samtidig styrker du dit netværk.

Har du spørgsmål til vores webinarer?

Har du kommentarer eller spørgsmål til vores webinarer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 72 44 44 19 eller på info@e-stimate.com. Har du forslag til temaer for kommende webinarer, hører vi også meget gerne fra dig.