Udvikling af teams og grupper​

Arbejder du med teamudvikling og teamroller?

Direktør Sandra Friis

"Med Teamprofilen få du et konkret og anvendeligt værktøj til at udvikle dit team. Uanset om du ønsker at skabe personlig udvikling for én eller flere, eller du vil forbedre samarbejde, roller og kommunikation, så vil teamprofilen give dig stor værdi."

Få indblik i Teamprofilens muligheder

Teamprofilen

Professionel teamanalyse

Teamprofilen er et stærkt værktøj til at styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde – og ikke mindst – skabe forståelse for forskellighed i teamet.

Gruppe mennesker på et teamhjul

Godt samarbejde er vigtigere end individuelt talent!

Med Teamprofilen opnår du blandt andet indsigt i, hvad vi motiveres af, hvad vi ikke bryder os om, vores kommunikationsstil samt vores rolle i et team. At kende sit team på samme måde gavner både samarbejdet, kommunikationen og vores muligheder for at opnå fælles succes.

Teamprofilen bygger på anerkendte psykologiske teorier om menneskelig adfærd og hvad der motiverer os. Rapporten er formidlet med farvesymbolik og grafik, der giver en solid indsigt i både det samlede team og om den enkeltes bidrag i teamet.

Teamprofilen er et stærkt værktøj til at sammensætte det rigtige team, til at styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde i teamet – og skabe forståelse for forskellighed.

Med en certificering får du

Sådan bliver du certificeret

Modul 1: Selvstudie og online fremmøde

Modul 2: Kursusdag i Ballerup el. Skanderborg

Modul 3: Fri træning i én måned samt prøve

Læs mere om hvordan du bliver certificereret

Andre profil- og testværktøjer

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du vil modtage e-mails om certificering, ny viden om personlighedspsykologi, test & adfærd og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere) til rekruttering og personudvikling.

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring webinar pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev
Blogindlæg inspiration

Teamprofilen

Styrk samarbejdet og kommunikationen med en teamanalyse

teamcirke-nyeste-version-m-logo_prikker

Med Teamprofilen får du en professionel teamanalyse til markedets bedste pris.

Teamprofilen er ideel til:

Rapporten indeholder: