Arbejder du med teamudvikling og teamroller?

 

Så vil du med Teamprofilen få et konkret og anvendeligt værktøj til at udvikle dit team. Uanset om ønsket er at skabe personlig udvikling for en eller flere, eller du vil forbedre samarbejde, roller og kommunikation, så vil teamprofilen give dig stor værdi.

 

 

Få indblik i Teamprofilens muligheder

 

Teamudvikling og teamroller

Du kan bruge teamprofilen til:

 

  • Teamudvikling
  • Teamsammensætning
  • Forbedre performance i teamet
  • Styrke kommunikation og samarbejde
  • Fastlægge roller og personlige kompetencer i teamet
  • Rekruttering af ny medarbejder i eksisterende team

 

Godt samarbejde er vigtigere end individuelt talent!

Med Teamprofilen opnår du blandt andet indsigt i hvad vi motiveres af, hvad vi ikke bryder os om, vores kommunikations stil samt vores rolle i et team. At kende sit team på samme måde, gavner både samarbejdet, kommunikationen og vores muligheder for at opnå fælles succes.

Teamprofilen bygger på anerkendte psykologiske teorier om menneskelig adfærd, og hvad der motiverer os. Rapporten er formidlet med farvesymbolik og grafik, der giver en solid indsigt i både det samlede team og om den enkeltes bidrag i teamet. Teamprofilen er et stærkt værktøj til at sammensætte det rigtige team, til at styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde i teamet – og skabe forståelse for forskellighed.

 

Læs mere om Teamprofilen her

 

 

 

Hvordan bliver jeg certificeret?

Husk at du med én certificering får adgang til alle profiler og værktøjer, så du får både adgang til e-disc og alle de andre profil- og testværktøjer.

Læs mere om, hvordan du bliver certificereret hos e-stimate