Sådan bruger andre vores personlighedstest

Se vores cases herunder og find ud af hvordan andre bruger vores personlighedstest

 

Derfor er e-stimates profil- og testværktøj en succes

Der er et hav af anvendelsesmuligheder når man bruger e-stimates profilværktøj. Ikke alene findes der flere forskellige typer af profiler, som f.eks. disc-profilen, som hos e-stimate kaldes e-disc, men hver profil kan bruges til flere forskellige ting.

Ved at kigge på vores cases ovenfor kan du få en rigtig god ide om, hvor store mulighederne er med vores platform og vores certificering. Vores kunder er glade og meget tilfredse med vores løsninger, derfor er de også faste og loyale kunder i mange år. Det tilskriver vi vores måde at tilgå personprofilerne, vores letforståelige undervisning og vores store faglighed indenfor personprofiler og teamprofiler.

Dialogværktøj til rekruttering

Vores profiler er perfekte til rekruttering. Ikke alene giver de en præcis og solid indsigt i kandidaten, de er også ideelle som samtaleværktøj i selve rekrutteringen. Ved at italesætte kandidatens profil med vores let overskuelige personprofiler bliver der skabt et basis for samtale og selvrefleksion hos kandidaten, hvilket siger enormt meget om kandidatens selvindsigt og evne til at analysere.

Udover den enkle disc-profil, hos os kaldet e-disc, har vi også den mere udvidede e-interpersonel, som giver et endnu dybere indblik. Den er også et godt værktøj når du skal lave teambuilding, sammensætte hold, eller når du skal udvikle medarbejdere.

Vores teambuilding-værktøj er mere end teambuildingkurser

En af de største udfordringer for virksomheder i dag er teamsammensætning. Et teams succes afhænger nemlig af nogle meget vigtige overvejelser om teambuilding. Men her er der ikke tale om teambuildingkurser, men derimod at anvende et godt værktøj som vores Teamprofil. Her får du nemlig alle de værktøjer og al den indsigt du har brug for, for at undgå faldgrubber og imødekomme problemer i teamet før de opstår.

Derudover er det også et utroligt stærkt værktøj til at sammensætte teams ud fra deres personprofiler. På den måde kan du skabe nogle gode teams, der passer sammen i forhold til styrker og svagheder, og som får nemmere ved at lærer at løse deres problemer internt i gruppen.

Faglighed og forståelighed i kernen af vores profiler

Dette skyldes især det arbejde vi har lagt i at gøre vores personlighedstest og vores profilværktøj let at forstå og let at anvende. Alt sammen uden dog at gå på kompromis med kvaliteten, fagligheden og det videnskabelige fundament.

Alt vores arbejde hviler nemlig på et solidt grundlag af psykologisk videnskab, akkumuleret over mange år. Samtidig med den solide psykologiske ballast er vi, på grund af vores team af medarbejdere og vores advisory board, altid på forkant med udviklingen og de nyeste tanker og ideer indenfor vores felt.

Men der er absolut ikke nogen grund til at gøre det sværere end det behøver at være. Vi tror nemlig på at det faglige og videnskabeligt funderede sagtens kan gøres lettere at forstå og anvende. Det er i særdeleshed denne anvendelighed, som har gjort os meget populære hos vores kunder.

Vi stræber konstant efter at gøre det bedre. Vi ved godt at personprofiler og personlighedstests kan virke som en måde at sætte folk i kasser, men vi ved også i bund og grund, at disse kasser findes, og at de tjener et evolutionært formål. Derfor er vi også gode til at hjælpe folk med at bruge den viden som vores certificering og profilværktøj kan afdække, til at udvikle mennesker. Det er nemlig det som er det helt essentielle.