Sådan bruger andre vores profil- og testværktøjer

Se vores cases herunder og find ud af hvordan andre bruger vores profil- og testværktøjer

Derfor er e-stimates profil- og testværktøjer en succes

Der er et hav af anvendelsesmuligheder når man bruger e-stimates profilværktøj. Ikke alene findes der flere forskellige typer af profiler, men hver profil kan bruges til flere forskellige ting.

Ved at kigge på vores cases ovenfor kan du få en rigtig god ide om, hvor store mulighederne er med vores platform og vores certificering.

Vores kunder er glade og meget tilfredse med vores løsninger. Derfor er de også faste og loyale kunder i gennem mange år. Det tilskriver vi vores måde at tilgå personprofilerne, vores letforståelige undervisning og brugervenlige rapporter, vores store faglighed indenfor profil- og testværktøjer, vores fleksibilitet og vores fremsyn.

Hos e-stimate står vi for

Har du spørgsmål til vores certificeringer eller arrangementer?

Så er du velkommen at kontakte os på info@e-stimate.com eller  +45 72 44 44 19

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du vil modtage e-mails om certificering, ny viden om personlighedspsykologi, test & adfærd og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere) til rekruttering og personudvikling.

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring webinar pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev
Blogindlæg inspiration