Fagligheden bag 

Hos e-stimate udvikler og leverer vi kun professionelle profil- og testværtkøjer.
Det vil sige at alle vores alle vores profiler og testværktøjer har et teoretiske afsæt, er valide og præcise at anvende. Vi har tilknyttet et Fagligt Advisory Board bestående af eksperter, der bidrager til at værktøjerne har et konstant højt fagligt niveau og kvalitet. Det er vigtigt at der er et solidt teoretisk udgangspunkt, men det er også vigtigt, at det kan omsættes til værdi i praksis. Derfor har vi enormt fokus på, at det faglige afsæt fører til resultater i praksis.

Hør Jørgen C. Friis, Founder & CEO, fortælle om vores teoretiske fundament

 

Vores Faglige Advisory Board
styrker både vores og din faglighed

 

 


Anna Vedel, Cand psych. P.hd.

Anna Vedel er uddannet Cand.psych. og Ph.d. fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Hun er ansat samme sted som forsker og underviser bl.a. i personlighedstræk, intelligens, motivation. Anna har især undersøgt personlighedens ”skyggesider” i forbindelse med uddannelses- og karrierevalg. Anna bidrager til e-stimate’s Advisory Board med sine kompetencer indenfor psykometri og personlighedstests.

 

 


Martin Hammershøj, Cand psych. P.hd.

Martin Hammershøj er uddannet Cand psych. P.hd. med speciale i motivation og personlighedstræk. Martin bidrager til validering af testværktøjer og værktøjernes psykometriske beregninger. Martin bidrager også med hans solide viden om personlighed og motivation ift. ny forskning indenfor personlighedspyskologi og adfærd.

 

 


Damon U. Bryant, Business psychologist, PhD

Damon Bryant har mere end 15 års erfaring med psykologisk og adfærdsmæssig assessment – og er en af pionererne indenfor AI-baseret dataanalyse. I vores Faglige Advisory Board trækker vi især på Damon's ekspertise i forhold til: IQ test, AI-dataanalyse og adaptiv testning. Damon har modtaget en Award fra Society for Industrial and Organizational Psychology‘s for hans research i test bias.

 

 Din garanti for høj kvalitet

Vi er medlem af de anerkendte organisationer for testudbydere, så når du anvender e-stimate's værktøjer så har du sikkerhed for kvalitet i såvel tests, etik og persondatasikkerhed. Alle vores værktøjer har et anerkendt teoretisk fundament og har dokumentation for: Hvad de afdækker – og hvad det medfører i forhold til adfærd, livsforhold og motiver bag handlinger.