Fagligheden bag personlighedsprofiler

Hos e-stimate udvikler og leverer vi professionelle profil- og testværktøjer. Vi har tilknyttet et Fagligt Advisory Board bestående af eksperter, der bidrager til, at værktøjerne har et konstant højt fagligt niveau og kvalitet. Derfor er du sikker på et ajourført videnskabeligt afsæt når du arbejder med e-stimates profiler.

 

Hør Jørgen C. Friis, Founder & CEO, fortælle mere om teorien bag e-stimate profiler og den praktisk anvendelse

Det er vigtigt at en profil har et solidt videnskabeligt afsæt, men mindst ligeså vigtigt er det at teori kan omsættes til værdi i praksis. Derfor har vi også et skarpt fokus på anvendelighed og at det faglige afsæt fører til resultater i praksis.

 

Vores Faglige Advisory Board
styrker både vores og din faglighed

 

 

Anna Vedel, Cand.psych., Ph.d.

Anna Vedel er uddannet cand.psych. og ph.d. fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Hun er ansat samme sted som forsker og underviser blandt andet i personlighedstræk, intelligens og motivation. Anna har især undersøgt personlighedens ”skyggesider” i forbindelse med uddannelses- og karrierevalg. Anna bidrager til e-stimates Advisory Board med sine kompetencer inden for psykometri og personlighedstests.

 

 

 

Martin Hammershøj, Cand.psych., Ph.d.

Martin Hammershøj er uddannet cand.psych. og ph.d. med speciale i motivation og personlighedstræk. Martin bidrager til estimates Advisory Board ved at validere testværktøjer og deres psykometriske beregninger. Martin bidrager også med sin solide viden om personlighed og motivation fra den nyeste forskning inden for personlighedspsykologi og adfærd.

 

 

 

Damon U. Bryant, Business psychologist, Ph.d.

Damon Bryant har mere end 15 års erfaring med psykologisk og adfærdsmæssig assessment og er en af pionererne inden for AI-baseret dataanalyse. I vores Faglige Advisory Board trækker vi især på Damons ekspertise inden for IQ-test, AI-dataanalyse og adaptiv testning. Damon har modtaget en pris fra Society for Industrial and Organizational Psychology for sin forskning i testbias.

 

 Din garanti for høj kvalitet

Vi er medlem af de anerkendte organisationer for testudbydere nedenfor, så når du anvender e-stimates værktøjer, så har du sikkerhed for kvalitet i såvel test, etik og persondatasikkerhed. Alle vores værktøjer har et anerkendt teoretisk fundament og har rig dokumentation for, hvad de afdækker, og hvad det medfører i forhold til adfærd, livsforhold og motiver bag handlinger.

  

 

 

Er du interesseret i at blive certificeret?

Så kontakt os eller tilmeld dig en af vores kommende certificeringer nær dig.