Fagligheden bag e-stimates personlighedstest og profilværktøjer

Hos e-stimate udvikler og leverer vi professionelle profil- og testværktøjer. Vi har tilknyttet et Fagligt Advisory Board bestående af eksperter, der bidrager til, at værktøjerne konstant har et højt fagligt niveau. Det sikrer dig et videnskabeligt afsæt, der er up to date, når du arbejder med e-stimates profiler.

 

Hør Jørgen C. Friis, Founder & CEO, fortælle mere om teorien bag e-stimate profiler og den praktiske anvendelse

Det er vigtigt at en profil har et solidt videnskabeligt afsæt, men mindst ligeså vigtigt er det at teori kan omsættes til værdi i praksis. Derfor har vi også et skarpt fokus på anvendelighed og at det fører til resultater i praksis.

 

Vores Faglige Advisory Board
styrker både vores og din faglighed

 

 

Anna vedel

Anna Pacak-Vedel, Cand.psych & ph.d.

Anna Pacak-Vedel er uddannet cand.psych & ph.d. fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Her er hun også ansat som forsker, og underviser blandt andet i personlighedstræk, intelligens og motivation. Anna har især undersøgt personlighedens skyggesider i forbindelse med uddannelses- og karrierevalg. Anna bidrager til e-stimates Advisory Board med sine kompetencer inden for psykometri og personlighedstests.

 

 

 

Peter Hartmann, Cand.psych & ph.d.

Peter Hartmann uddannet cand.psych & ph.d. med speciale i intelligens. Peter en af de få mennesker i Danmark, som både har arbejdet med at strømline og udvikle assesment processer både i virksomheder samt fra et udbyder perspektiv. Dertil har Peter også både forskningsmæssig og praktisk erfaring med intelligens, personlighed, psykometri og kvalitetssikring af test og processer.

 

 

 

Lars Larsen, Cand.psych & ph.d.

Lars Larsen er professor MSO ved Aarhus Universitet og forsker i udviklingspsykologi, gerontopsykologi og differentialpsykologi. Hans fokus er særligt på sammenhænge mellem intelligens, personlighed og akademisk performance. Lars bidrager til e-stimates Advisory Board med sine kompetencer inden for intelligens og afdækning af intelligens.

 

 

 

Martin Hammershøj

Martin Hammershøj, Cand.psych & ph.d.

Martin Hammershøj er uddannet cand.psych og ph.d. med speciale i motivation og personlighedstræk. Martin bidrager til estimates Advisory Board ved at validere testværktøjer og deres psykometriske beregninger. Martin bidrager desuden med sin solide viden om personlighed og motivation fra den nyeste forskning inden for personlighedspsykologi og adfærd.

 

 

 

 Din garanti for høj kvalitet

Vi er medlem af de anerkendte organisationer for testudbydere nedenfor, så når du anvender e-stimates værktøjer, så har du sikkerhed for kvalitet i såvel test, etik og persondatasikkerhed. Alle vores værktøjer har et anerkendt teoretisk fundament og solid dokumentation for, hvad de afdækker, og hvad det medfører i forhold til adfærd, livsforhold og motiver bag handlinger.

  

 

 

Er du interesseret i at blive certificeret?

Så kontakt os eller tilmeld dig en af vores kommende certificeringer nær dig.