Artikler om den nyeste viden inden for udvikling og rekruttering

 

Inspirerende blogindlæg om rekruttering og udvikling

Hos e-stimate udgiver vi løbende nye blogindlæg, der baserer sig på den nyeste viden inden for udvikling og rekruttering. På denne side kan du læse inspirerende blogindlæg og blive klogere på emner som f.eks. personlighedspsykologi, personlighedstest, konflikthåndtering, organisationskultur, personlig udvikling, udvikling af teams og effektiv rekruttering. Vores blogindlæg indeholder desuden ofte konkrete råd og giver et indblik i, hvordan du kan bruge vores personlighedstest og personprofiler, teamprofiler og andre værktøjer.

Vi bruger konstant tid på at sætte os ind i ny faglig viden, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at udvikle sig i den rigtige retning - baseret på valid viden. Det betyder, at vores blogindlæg holder dig opdateret på den nyeste viden inden for personlighedspsykologi, personlighedstest rekruttering og udvikling af mennesker og organisationer.

Rigtig god læselyst.

Har du spørgsmål til vores blogindlæg?

Har du kommentarer eller spørgsmål til vores blogindlæg, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 72 44 44 19 eller på info@e-stimate.com. Har du forslag til nye blogindlæg, hører vi også meget gerne fra dig.

Nyheder, inspiration og arrangementer

Er du nysgerrig på ny viden om certificering, personlighedspsykologi, personlighedstest, IQ test og tilbud på kurser, der gør dig stærkere indenfor rekruttering eller personlig udvikling? Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev nederst på forsiden.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Du kan også besøge vores kursuskalender, hvor du kan se vores kommende webinarer, seminarer, workshops og lignende arrangementer. Her vil vi løbende slå nye arrangementer op om emner inden for rekruttering og udvikling.