e-stimates historie

Jørgen C. Friis stiftede virksomheden e-stimate, fordi han så et behov for at gøre profil- og testværktøjer mere anvendelige og forståelige – uden at gå på kompromis med fagligheden.

Vores fokus på at omsætte teori til praktisk anvendelighed er stadig den dag i dag et kendetegn for vores værktøjer.

1980
1980

På markedet siden 1980

e-interpersonal profilen, tidligere kendt som adfærdsprofilen, er oprindeligt et ph.d.-projekt, som har været anvendt i Danmark siden 1980.

Dermed er profilværktøjet ét af de mest velafprøvede koncepter til personlighedstest på det danske marked. e-interpersonal blev senere grundlaget for etableringen af virksomheden e-stimate.

2000
2000

Pionerer inden for webbaserede test​

e-stimate er pionerer inden for webbaserede tests til HR og rekruttering. I 2000 blev e-interpersonal profilen introduceret med en webbaseret scoring og var den første digitale personprofil på det danske marked.

Pionerånden lever endnu - og vi er stadig i front med udvikling af tests, koncepter og materialer til vores kunder. I de seneste år har vi udviklet rapporterne med nye elementer såsom “Grit”, ”Dark side of personality” og  IQ-tests.

Læs mere her om e-stimates historie

Vores profil- og testværktøjer

Her ser du alle de profil- og testværktøjer du får adgang til med din certificering. Klik på værktøjerne for at læse mere.

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.