Nyheder, rekruttering og udvikling

 

e-stimate er din garanti for den nyeste viden på området

Når det handler om personlig udvikling, udvikling af teams og effektiv rekruttering, så er det enormt vigtigt, at man arbejder med den nyeste og mest opdaterede viden. Hos e-stimate stræber vi konstant efter at udvikle os selv og vores viden, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at udvikle sig i den rigtige retning.

I et professionelt landskab der konstant er i forandring, er det essentielt, at man altid er klar til at være agil. Det er blandt andet derfor at vi hos e-stimate har vores faglige advisory board, som konstant holder os opdateret på den nyeste viden indenfor rekruttering og udvikling.

Vi ved nemlig at hele grundlaget for vores og din fortsatte succes er en solid faglighed som fundament.

Enkle personprofiler med stor præcision

Hos e-stimate går vi meget højt op i at den viden og de værktøjer vi formidler, er den bedste og mest opdaterede. Men vi går i lige så høj grad op i forståeligheden. Som Jørgen C. Friis siger, så er der ikke noget, der tyder på at en profil bliver bedre, hvis der ikke er nogen, der forstår den.

Derfor bruger vi meget energi på at gøre de svære og til tider lidt indviklede teorier og praksisser så let forståelige som muligt, dog uden at gå på kompromis med det videnskabelige fundament.

Find viden der bringer dig forrest i udviklingen

Derfor arbejder vi også aktivt med konstant at være forrest med den nyeste viden og forskning inden for personlighedspsykologi, personlighedstest, teambuilding profiler osv.

I en verden i konstant bevægelse er stilstand en form for afvikling. Derfor er det så vigtigt konstant at tænke på udvikling, ikke bare på ens forretningsområde, men også på udvikling af medarbejdere og teams.

Nyheder og inspiration om rekruttering og udvikling

Derudover er det også vigtigt at være godt klædt på når der skal rekrutteres. For at finde de manglende brikker skal man først vide hvilke brikker, der er tale om. Derfor har vi forskellige profilværktøjer til forskellige opgaver, så du ikke leder i blinde, når den næste kandidat skal findes til din virksomhed.

Vi ved hvor svært det kan være, og hvor vigtigt det er, at finde den helt rette kandidat til jobbet. Derfor har vi skabt de helt rette værktøjer til dig, som kan hjælpe dig til en lettere og mere succesfuld rekruttering.

På denne side kan du desuden læse inspirerende artikler, se de seneste nyheder om udvikling af medarbejdere og finde den mest opdaterede viden indenfor rekruttering af nye medarbejdere. Desuden er det også her du vil kunne finde information om vores mange aktiviteter, som vi afholder løbende i hele landet og som webinarer.